banner249

DTO üyelerini yine Avrupa’ya götürdü!

Denizli Ticaret Odası (DTO), dünyanın en büyük ve prestijli gıda ticaret fuarı olan Anuga'ya üyelerini götürerek büyük bir başarı elde etti.

DTO üyelerini yine Avrupa’ya götürdü!
banner240

Denizli Ticaret Odası (DTO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın desteğiyle dünyanın en büyük ve önemli gıda ticaret fuarı olan Anuga'ya üyelerini taşıdı. Başkan Uğur Erdoğan liderliğindeki 37 kişilik heyet, gıda sektöründeki son gelişmeleri ve değişiklikleri incelemek üzere fuarı ziyaret etti.

DTO Başkanı Erdoğan, organizasyon hakkında yaptığı açıklamada, dünyanın dört bir yanındaki sektörel dev fuarları destekleyerek üyelerini bu tür etkinliklere taşıma kararlılıklarını vurguladı. Erdoğan, Anuga Fuarı'nda Denizli'nin ürünlerini en iyi şekilde tanıtan firmaları kutlayarak başarılarının artarak devam etmesini diledi.

DTO, ALMANYA'DA BÜYÜK BİR ETKİ YARATTI

Anuga, küresel gıda endüstrisinin önde gelen uluslararası fuarlarından biri olarak Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleşti. DTO, gıda sektöründeki 5, 6, 12 ve 22. Meslek Komitesi üyelerine özel bir organizasyon düzenledi. Toplamda 30 firmanın katıldığı 37 kişilik bir heyet, Anuga 2023 Gıda Fuarı'nda Denizli'yi temsil etti. Başkan Erdoğan, heyetiyle birlikte Denizli'nin firmalarını ve katılımcılarını ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

İstanbul Ticaret Odası ile İşbirliği DTO Başkanı Uğur Erdoğan, İstanbul Ticaret Odası'nın standını da ziyaret ederek İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özer ile görüştü. İki odanın faaliyetleri ve sektörler üzerinde istişarelerde bulundu.

Erdoğan, gelecekte de üyelerini fuarlara göndermeye devam edeceklerini vurgulayarak, "DTO olarak fuar organizasyonlarına devam ediyoruz. 30 firmamızdan oluşan 37 kişilik bir heyetle bu kez dünyanın en büyük gıda fuarı olan Almanya'nın Köln şehrindeki Anuga 2023'e katıldık. Denizli'den 13 firma stant açtı ve onları ziyaret ederek başarılar diledik.

Denizli, gıda sektöründe ürünlerinin yanı sıra ürettiği makinelerle de Türkiye'nin ve şehrinin ihracatına büyük katkı sağlıyor. Bu fuar, Türkiye'de üretilen gıda işleme makineleriyle öne çıkan üyelerimiz için büyük bir başarıya dönüştü. Her zaman ve her yerde üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu fuarın da büyük bir başarı ve umutla sonuçlanacağına inanıyorum" dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER