banner249

Babafest başlıyor

Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Babafest ve Off-Road Şenlikleri, 13-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Belediye Başkanı Ali Atlı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında etkinlik programını kamuoyuna açıkladı ve tüm vatandaşları şenliklere davet etti.

Babafest başlıyor
banner240

Başkan Ali Atlı, göreve geldikleri günden bu yana Babadağ'ın turizm, sosyal yaşam ve kültürel gelişimi için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti. 13-15 Ekim tarihlerinde düzenlenecek bu etkinliğin de son dönemin en büyük festivali olacağını ifade etti. Etkinliğe ilişkin hazırlıkların aylar öncesinden başladığını ve son 2-3 güne girildiğini vurguladı.

Festival programı kapsamında, Babadağ'ın son 100 yılını aydınlatan ve restorasyon projesiyle hazırlanan müzenin açılışının yapılacağını duyurdu. Babadağ'ın 700 yıllık köklü tarihine ve kültürel zenginliklerine dikkat çeken Başkan Ali Atlı, festivallerin ilçenin tanıtımı ve ekonomik canlılığı için büyük önem taşıdığını belirtti.

Festival programına göre, etkinlikler Cuma günü saat 18.00'de kortej yürüyüşüyle başlayacak. Cuma akşamı konserlerle devam edecek olan festivalde Cumartesi günü gastronomi yarışması düzenlenecek. Bu yarışma, yöresel lezzetlerin tanıtımına katkıda bulunacak. Cumartesi akşamı sahne alacak olan Türk Halk sanatçısı Bedia Akartürk'ün katılımıyla unutulmaz anlar yaşanacak. Pazar günü ise geleneksel hale gelen 4. Off-Road Şenlikleri ile festival tamamlanacak.

Başkan Ali Atlı, tüm Denizlili hemşerileri Babadağ'a davet ederek, festivalin keyifli bir etkinlik olacağını ve katılımcıları beklediklerini dile getirdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER