banner249

Denizlispor, BAL takımına elendi

Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu’nda Bölgesel Amatör takımı Burhaniye Belediyespor’a 3-2 kaybetti.

Denizlispor, BAL takımına elendi
banner240

Denizlispor’un Ziraat Türkiye Kupası serüveni ilk karşılaşmayla sona erdi. Yeşil-siyahlı ekip, konuk ettiği Burhaniye Belediyespor’a 3-2 kaybetti. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sonuçlandı. Yenik duruma düşen Denizlispor öne geçtiği halde, son dakikalarda üstünlüğünü koruyamadı. Denizlispor’da goller 45.dakikada Mehmet Eren Sıngın ve 57.dakikada Emre Yıldırım’dan geldi. Konuk ekip Burhaniyespor’un golleri ise 19.dakikada penaltıdan Kadir Kaya, 87.dakikada Kadir Kaya ve 89.dakikada Mustafa Kaya’dan geldi.

Denizlispor'da kaleci Ali Eren Yalçın'ın 3 dakikada yaptığı 2 hata sonucunda yediği 2 gol sonucunda kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor. Mücadeleye kötü başlayan Yeşil siyahlı ekip penaltıdan yediği golün ardından hemen toparlandı. Mehmet Eren Sıngın ve Emre Yıldırım'ın attığı gollerle turu cebine koymayı planlayan Horozlar, 89.dakikada Ali Eren Yalçın'ın hatasından dolayı yediği golden sonra Ziraat Türkiye Kupası 2.Turu'nda kupaya veda etti.

Her maç üzerine koyarak ilerlediklerini belirten Burhaniye Belediyespor Futbol Şubeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Soner Acar, "Biz ön eleme turunda kendi grubumuzda olan Manisa Yunusemre Belediyespor'u eledik. 1.turda kendi şehrimizin takımı olan 3.lig takımı Balıkesirspor'u eledik. Bugün de 2.lig takımı olan Denizlispor'u kendi sahasında mağlup ettik. Bu çocuklar altyapıyı yapmışlardı bu senede bunun üzerine koyarak gidiyoruz. Seneye 3.ligde oynamak istiyoruz. Temellerini sağlam atmaya çalışıyoruz. Geçen seneki kadromuzda kimler varsa alınlarından öpüyorum. Geçen seneki kadromuzun %50'sini elimizde tuttuk ve bu günlere azimle geldik" dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER