banner249

Melek Davarcı dünya evine girdi

Müzik dünyasının tanınmış isimlerinden Melek Davarcı, sahne adıyla Melek Mosso olarak bilinirken, 2 yılı aşkın süredir birlikte olduğu manken ve oyuncu sevgilisi Serkan Sağdıç ile Mersin'de gerçekleşen bir törenle dünya evine girdi.

Melek Davarcı dünya evine girdi
banner240

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in kıydığı nikah, Rock müziği sanatçısı Haluk Levent'in de şahitliğinde gerçekleşti. Başkan Seçer, nikahı kıydıktan sonra aile cüzdanını çifte teslim etmek üzere şahitlerden Melek Mosso'nun menajeri Müge Sözen Küçük'e verdi. Nikahın şahitlerinden biri de ünlü sanatçı Zara oldu.

Nikah töreninde konuşan Başkan Seçer, "Güzel bir kente güzel bir gelin geliyor. Melek gerçekten melek gibi yüzü olan, çok da sempati ile baktığımız, sevdiğimiz, dinlediğimiz değerli bir sanatçımız. Damat beyi de söylemeye gerek yok, zaten yakışıklı. Mersin'in havasından mıdır, suyundan mıdır? Bizde böyle. İnşallah güzel bir beraberlik evlilikle devam edecek" ifadelerini kullandı.

Melek Davarcı ve Serkan Sağdıç, geçen ay Denizli'de sade bir törenle nişanlanmışlardı. Başkan Seçer, nikah töreninin ardından çifte mutluluklar diledi.

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç çiftine mutluluklar dilerken, bu özel anlarını Mersin'de dostları ve aileleriyle birlikte paylaştılar.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER