banner249

Çivril iki gündür bu kadını konuşuyor!

Denizli'nin Çivril ilçesinde son iki gündür olaylarla gündeme gelen Yaren S. isimli kadının yaşattığı olaylar, ilçe halkı ve polis ekipleri arasında büyük bir konuşma konusu haline geldi.

Çivril iki gündür bu kadını konuşuyor!
banner240

Dün, Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana gelen olayda, Yaren S. isimli kadın, trafiğin ortasına dalıp araçların önüne yatmış, bazı sürücülere saldırmış ve küfürler savurmuştu. Olay yerindeki vatandaşlar durumu polise bildirmiş, bu sıradışı davranışlar trafiği de tehlikeye atmıştı. Polis ekipleri tarafından zorlukla gözaltına alındıktan sonra ekip otosuna bindirilip bölgeden uzaklaştırıldı.

Sadece bir gün sonra, aynı bölgedeki bir iş hanının balkonunda Yaren S. tekrar ortaya çıktı. Bu kez dehşet verici bir şekilde davranarak çevresine zarar verdi. Nasıl balkona girdiği anlaşılamayan kadın, soyunmaya başladı ve çıkardığı kıyafetler ile eline geçirdiği nesneleri aşağıya fırlattı. Bu sırada etrafa küfürler ve hakaretler savurdu. Polis ekipleri bu kez de balkondan indirmekte zorlandılar. Sonunda ambulansa alınan Yaren S., tedbir amaçlı olarak hastaneye sevk edildi.

Yaren S., bu son olaylar öncesinde geçtiğimiz yıl İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunmuş ve bu olayın ardından bir süre hastanede tedavi görmüş.

Vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedilen görüntülerde, kadının yola uzandığı, araçların önüne geçtiği, kamyona çarpma anından kurtulduğu, balkonda soyunduğu ve eline geçirdiklerini fırlattığı anlar ile polislerle yaşattığı zor anlar net bir şekilde görülmektedir. Bu olaylar, Çivril halkı arasında büyük endişe yaratmış durumda.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER