banner249

Denizlispor rezil rüsva oldu!

Denizlispor, son oynadığı maçta Fethiyespor'a karşı acı bir mağlubiyetle ligin son sıralarına demir attı. Mücadele ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zor günler geçiren Denizlispor, kendi sahasında Fethiyespor'a karşı 1-0'lık skorla kaybetti.

Denizlispor rezil rüsva oldu!
banner240

Karşılaşmanın ilk yarısında Denizlispor, Bekir Turaç'ın golüyle öne geçme şansını yakalamış olsa da hakem kararıyla gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda her iki takım da gol arayışında olsa da normal süre sonunda skor değişmedi ve maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarının sonlarına doğru, Fethiyespor'un hücumunda yaşanan bir pozisyonda Denizlispor savunması golü engelleyemedi ve son saniye golüyle sahadan puansız ayrıldılar.

Bu sonuçla Denizlispor'un ligdeki konumu daha da zorlaştı. Yeşil-siyahlı ekip, 21 puanla 18. sırada yer alıyor ve önlerindeki mücadeleler daha da kritik hale geliyor. Takımın bir sonraki maçı, deplasmanda İnegölspor karşılaşması olacak.

Maçta Denizlispor'un kadrosu şu şekildeydi: Abdulkadir Sünger, Muhammet Özkal, Emirhan Kaşcıoğlu, Alihan Kalkan (Samet Emre Gündüz dk. 46), Bekir Turaç Böke, Oktay Kısaoğlu (Yusuf Emre İnanır dk. 89), Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Alaattin Öner (Deniz Kodal dk.68), Mustafa Kaçan (Mehmet Eren Sıngın dk. 68), Emre Furtuna (Ahmet Tekin dk. 14).

Fethiyespor'un kadrosu ise şu şekildeydi: Enes Fidayeo, Ali Mert Aydın, Serdar Ümit Deniz, Şahan Akyüz, Rıdvan Türker, Selim Kayacı (Abdullah Balıkçı dk. 69, Berk Taşkın dk. 90), Murat Yılmaz, Selçuk Alibaz (Ramazan Çevik dk. 69), Nurettin Çakır (Özcan Yaşar dk. 90), Mert Çayir (Ali Ceylan dk. 46), Sezer Özmen.

Maçta golü atan isim ise Fethiyespor'dan Ali Ceylan oldu.

Sarı kartlar ise Denizlispor'dan Emre Sağlık, Oktay Kısaoğlu, Emirhan Kaşçıoğlu, Gökhan Süzen ve Fethiyespor'dan geldi.

Denizlispor'un bu sonuçla yaşadığı hayal kırıklığı büyük, ancak takımın önündeki mücadelelerde toparlanarak lige tutunma umudu devam ediyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER