banner249

Buldan’a 170 milyonluk yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Buldan ilçesine büyük bir yatırım yaparak içerisinde otogar, gençlik ve kültür merkezi ile sosyal tesislerin bulunacağı dev bir kompleksin temelini attı. Başkan Osman Zolan, 170 milyon liralık bu yatırımın Buldan'a önemli bir katkı sağlayacağını belirtirken, "Bugüne kadar şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik" dedi.

Buldan’a 170 milyonluk yatırım!
banner240

Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, meclis üyeleri, davetliler ve ilçe sakinleri katıldı. Zolan, konuşmasında Buldan'ın tekstil, turizm ve tarım gibi alanlarda önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, ilçeye yapılan hizmetlerin devam edeceğini dile getirdi. Zolan, "Bugüne kadar Buldan'ımıza birçok hizmet kazandırdık. Vatandaşlarımızın ayağı, toza çamura değmesin diyerek ilçemize 500 bin metrekare kilit parke taşı döşedik, 180 kilometrenin üzerinde asfalt yol yaptık. Bunların yanında sosyal tesisler, halı sahalar, spor alanları inşa ettik, inşa etmeye de devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Mevcut otogarın Buldan'ın ihtiyaçlarını karşılamadığını belirten Zolan, yeni projede içerisinde toplantı salonları bulunan bir gençlik ve kültür merkezi de yer alacağını açıkladı. Yapımına başlanan tesisin 2024'ün sonunda tamamlanarak hizmete açılmasını hedeflediklerini dile getiren Zolan, "Bizler gerçek belediyecilik yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar algı belediyeciliği yapmadık, biz eser ve hizmet siyaseti yaptık. Bugüne kadar şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 22:21

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER