banner249

Berberoğlu’ndan Cemevi’ne ziyaret!

Denizli'de İYİ Parti'nin Pamukkale Belediye Başkan adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Pınarkent Mahallesi'nde bulunan Cemevi'ni ziyaret etti ve projelerini anlattı.

Berberoğlu’ndan Cemevi’ne ziyaret!
banner240

Türkay Berberoğlu, günün son bölümünde Pınarkent Anadolu Aleviliği Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi. Bu buluşmada, Cemevi'ni de ziyaret eden Berberoğlu, burada mahalle sakinlerine yönelik projelerini paylaştı. Aynı zamanda destek talebinde bulundu ve mahalledeki sorunları dinledi.

Berberoğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: "Bugün seçim çalışmaları kapsamında Pınarkent Mahallesi'ndeki Cemevi'ni ziyaret ettik. Cemevlerinde bizi samimi bir şekilde karşılayan ve misafir eden Pınarkent Anadolu Aleviliği Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum. Her mahallede olduğu gibi Pınarkent Mahallesi'nde de projelerimizi anlattık. Pamukkale için hazırladığımız 41 proje hakkında bilgi verdik. Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz ve her derneğe eşit destek sağlayacağız.

Şunu belirtmek isterim ki, bizler ayrım yapmayacağız, hepimiz biriz ve kardeşiz. Halkımızın desteğiyle, bilgili ve tecrübeli ekibimizle bunu başaracağımıza inanıyoruz. Pınarkent Anadolu Aleviliği Dayanışma ve Kültür Derneği üyelerine bu güzel sohbet için teşekkür ederim. Hep birlikte çok keyifli ve faydalı bir akşam geçirdik."

Türkay Berberoğlu'nun Cemevi ziyareti, seçim sürecinde mahalle sakinleriyle olan etkileşimini artırarak dikkat çekti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER