banner249

Başkan Zolan, Bozkurt ile kucaklaştı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bozkurt ilçesinde vatandaşlarla iç içe geçirdiği ziyaretinde büyük ilgi gördü. Zolan, ilçeye yaptıkları yatırımları anlatırken, "Gerçek belediyecilik yaptık, birlikte birçok işe imza attık" dedi.

Başkan Zolan, Bozkurt ile kucaklaştı
banner240

Başkan Zolan, Bozkurt ziyareti kapsamında ilçe sakinleriyle bir araya gelerek esnafı ve pazar yerini ziyaret etti. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz ve AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Mehmet Mumcular da ziyarette yer aldı.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan, yaptıkları hizmet ve yatırımları anlatırken büyük sevgi ve ilgiyle karşılandı. Zolan daha sonra AK Parti ve Cumhur İttifakı Bozkurt Belediye Başkan adayı Akif Bayar’ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Zolan, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Aynı hedefe odaklanarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Zolan, yatırımlarını anlatırken, "Ayinesi iştir, kişinin lafa bakılmaz" diyerek şu ifadeleri kullandı: "Birçok güzel işlerin altına birlikte imza attık. Yapılamaz, çözülemez denilen işleri yaptık. Algı belediyeciliği yapmadık. Gerçek belediyecilik yaptık. Bozkurt’un her mahallesine ayrım yapmadan çalıştık. El ele, kol kola vereceğiz. Bozkurt’un ihtiyacı neyse, yapmayı bize nasip etsin."

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER