banner249

Kale’de doğalgaz yatırımları büyüyor

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Enerya Denizli İl Müdürü İrfan Uçar ve Enerya Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Buğra Kocatürk, Enerya’nın 2024 yılı yatırımlarını değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Kale’de doğalgaz yatırımları büyüyor
banner240

Başkan Hayla, yapılan değerlendirmede 2022 yılında başlayan doğal gaz alt yapı çalışmalarının Kale'ye önemli katkılar sağladığını belirtti. Bugüne kadar 21 kilometrelik ana hat imalatı ile 3.439 haneye doğal gaz ulaştırıldığını ifade eden Hayla, bu sayede 2.700'e yakın hemşehrisinin doğal gaz konforu ve ekonomisinden faydalandığını vurguladı. İlçede 2000'den fazla kişinin aktif olarak gaz kullandığını da paylaşan Hayla, 2024 yılı içinde gerçekleştirilecek doğal gaz alt yapı yatırımlarıyla Kale'nin %65'lik kısmının doğal gaz şebekesine kavuşturulacağını dile getirdi.

Hayla, gelecek nesillere daha temiz bir Kale bırakabilmek adına doğal gaz alt yapı çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. Hemşehrilerinden, doğal gaz şebekesine kavuşmuş olan bina ve daire sahiplerinin abonelik işlemlerini yaparak doğal gaz kullanımına geçmelerini ve bu konuda hassasiyet göstermelerini önemsediğini ifade etti. Bu adımın, Kale ilçesinin yaşam kalitesini artırmak ve çevreye duyarlı bir yerleşim yeri haline getirmek adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER