banner249

Motor yarışları düzenleyeceğim!

Denizli’deki İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim kampanyası çerçevesinde motosiklet kulübü liderleri ve üyeleriyle bir araya gelerek projelerini paylaştı.

Motor yarışları düzenleyeceğim!
banner240

Berberoğlu, dünkü seçim çalışmalarının son bölümünde motosiklet kulübü başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi. Motosiklet tutkunlarına hitap eden Başkan Adayı Berberoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde adrenalin tutkunlarından da destek istedi. Kendisinin de bir motosiklet tutkunu olduğunu ve Denizli'deki motosiklet kulüpleriyle yakından ilgilendiğini belirten Berberoğlu, “14 Şubat Sevgililer Günü'nde, seçim çalışmalarımızın son kısmını hepimizin ortak sevdası, motosiklet tutkunlarıyla yapmak istedim. Davetimize icabet eden, beni büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılayan Denizli'deki motosiklet kulübü başkanları ve üyelerine çok teşekkür ediyorum."

"Motosiklet tutkunlarının halinden en iyi ben anlarım çünkü ben de sizin gibi bir motosiklet tutkunuyum" diyen Berberoğlu, Pamukkale ilçesinde motosikletçiler ve gençler için önemli projeler hazırladığını söyledi. Berberoğlu, "Eğer 31 Mart'ta belediye başkanı seçilirsem, ilçemizde büyük motosiklet yarışlarına ev sahipliği yapacağız. İlçemizdeki motosiklet tutkunlarına güvenli bir şekilde gelip kullanabilecekleri sürüş pistleri ve önemli yarışların yapılabileceği alanların oluşturulmasını kısa sürede sağlayacağım. Halkımızın desteğiyle, bilgili ve tecrübeli ekibimizle bunu başaracağız. Pamukkale, hak ettiği hizmeti alabilmek için artık yıllarını boşa harcamayacak. Bu güzel sohbet için motosiklet tutkunlarına ve sevdalılarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER