banner249

Biz ortak akılla yöneteceğiz!

AK Parti'nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde ilçedeki halkla birebir temaslarını sürdürüyor ve daha yaşanılabilir bir Merkezefendi için ortak akıl ve işbirliği vurgusu yapıyor.

Biz ortak akılla yöneteceğiz!
banner240

Başer, farklı mahallelerdeki Merkezefendililerle buluşmalarını sürdürürken, aynı zamanda çeşitli kurum ve kuruluşlarla da temaslarını ihmal etmiyor. Son olarak Denizli Barosu'nu ziyaret eden Başer, Baro Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette samimi bir ortamda geçen görüşmelerde, Baro Başkanı Adnan Demirdöğer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başer'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, herkes için yaşanabilir bir Merkezefendi'nin önemini vurguladılar.

Başkan Adayı Ekrem Başer ise yerel yönetimlerin hızlı ve etkin karar alma yeteneğinin önemine dikkat çekerek, ilçedeki tüm paydaşların fikirlerinin değerli olduğunu belirtti. Merkezefendi'de adil, huzurlu ve yaşanabilir bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini vurgulayan Başer, hayallerindeki Merkezefendi'yi inşa ederken sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

Başer, projelerin hayata geçirilmesinde ortak akıl ve işbirliği esasına dayanacaklarını vurgulayarak, "Sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek, ortak akıl etrafında en iyi çözümleri bulacağız. Hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğiz ve ilçemizi daha da geliştireceğiz" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER