banner249

Bakımlı imam muhtar adayı oldu!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 36 yıl boyunca din görevlisi olarak hizmet veren ve "Bakımlı İmam" olarak tanınan Hikmet Yuvacı, Hacıkaplanlar Mahallesi'nde muhtar adayı oldu. Emekli imam Yuvacı, eğer seçilirse mahallesine hizmet etmek ve kazanılan ücreti ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere yönlendirmek istediğini belirtti.

Bakımlı imam muhtar adayı oldu!
banner240

Denizli'de uzun yıllar din görevlisi olarak çalışan ve Rusya'nın St. Petersburg kentinde de görev yapan Yuvacı, karaciğer hastalığı ile mücadele eden annesine gelininden nakledilen karaciğerle bir umut yaşamaya çalışmıştı. Ancak sonrasında yaşanan komplikasyonlarla 68 yaşında yaşama veda eden annesi için bugün Denizli Asri Mezarlık Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Emekli imam Hikmet Yuvacı, mahallesine hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu açıkladı. Yuvacı, yaptığı açıklamada, "Devletimin bana verdiği görevleri yurt içi ve yurt dışında tamamladım. Mahalle sakinlerimin isteğiyle mahalle muhtarı olarak görev yapmak istedim. Halkıma ücretsiz olarak hizmet etmek ve kazanılan ücreti ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere yönlendirmek istiyorum" dedi.

Yuvacı ayrıca, "Sıra dışı bir muhtar olacağım, halkıma eser bırakacağım. Kazandığımda, geçmişte olduğu gibi hizmetin öncelikli olduğu bir dönemde elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER