banner249

200 fidan toprakla buluştu

denizli belediyesi kent konseyi kadın meclisi, efes denizli turizm elçileri derneği desteğiyle 200 fidanı toprakla buluşturdu.

200 fidan toprakla buluştu
banner240
Kadın Meclisi ve Efes Denizli Turizm Elçileri Derneği üyeleri Denizli Belediyesi’nin ‘Herkesin Bir Fidanı Olsun’ kampanyasına destek verdi. Kadın Meclisi ve dernek üyeleri, Göveçlik’te 200 fidanı toprakla buluşturdu.

Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Fatma Kılınç, “Ormanlarımız milli servetimizdir. Ağaç dikimi ve ormanların korunması öncelikli görevlerimizdendir. Çocuklarımıza yaşanabilir temiz bir çevre ve yemyeşil bir ülke bırakmak için hepimiz duyarlı olmak zorundayız. Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde, gelecek kuşaklar serinler. Benim de dikili bir ağacım olsun diyerek gelen duyarlı katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

Efes Denizli Turizm Elçileri Dernek Başkanı Fatma Kapusuz da doğa ve çevremiz güzel olmadan turizme canlılık gelmez diyerek; “Başlatmış olduğumuz kampanyada, üyelerimiz ve ailelerimizle beraber doğa sevgimizi ağaç dikerek göstermek istedik” dedi.

Denizli Orman Müdürlüğü ise dikilen ağaçların bakımını üstlendi. Ağaç dikme etkinliğinden sonra tüm katılımcılarla piknik gerçekleştirildi. Piknikte; ‘Denizli için daha başka neler yapabiliriz?’ konusu ele alındı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER