banner249

Dalbudak, "Büyükşehir göçü önleyecek"

ak parti denizli milletvekili nurcan dalbudak ilçe kadın danışma toplantılarına serinhisar ilçesi ile devam etti.

Dalbudak, "Büyükşehir göçü önleyecek"
banner240
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi, Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, İlçe Kadın Danışma toplantılarına Serinhisar İlçesi ile devam etti. Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ı Serinhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bardakçı ve çok sayıda partili karşıladı.

Denizli Milletvekili Dalbudak , “Sizler için buradayız ,söylemek ,iletmek istediklerinizi dinlemeye geldik. İlçelerimize her fırsatta ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz” dedi .

İlçe Kadın Danışma Toplantılarının dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini ileten Denizli Milletvekili Dalbudak konuşmasında ilçelerin gelişmesi için genç nüfusun göç etmemesinin önemi üzerinde de durdu.

Dalbudak ”Gençlerimiz artık ilçelerden şehir merkezine yada farklı illere eskisi gibi göç etmeyecek, çünkü büyükşehirle beraber şehirde olan hizmetin aynısı ilçelere de gelecek, ilçelerimizde şehrimizle beraber büyüyecek .” dedi.

Serinhisar ziyaretinde kahvedeki vatandaşlarla bir süre oturup sohbet eden Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ,karaciğer yetmezliği nedeniyle ameliyat olan ve oğlundan karaciğer nakli yapılan bir hastaya da ziyarette bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER