banner249

Zeybekci bu testle yollara meydan okudu

mazda mx-5 test sürüşü ile alışılmışa meydan okuyor. ak parti denizli milletvekili nihat zeybekci de mazda mx-5’i test etti. 08-13 nisana kadar turkuaz mazda'da test sürüşleri devam edecek.

Zeybekci bu testle yollara meydan okudu
banner240
Turkuaz Mazda Genel Müdürü Yavuz Selim Yaşar, “Mazda MX-5 sadece 12 saniyede otomatik olarak açılıp kapanan sert tavana ve 6 ileri activematic şanzımana sahip bir convertible otomobil...

Sürücü, otomobil ve yol arasında canlı bir birlik sağlamasıyla takdir toplayan Mazda MX-5, artık tamamıyla yenilenmiş bir spor araba.

Yeni Mazda MX-5;le yenilikleri fark etmemeniz mümkün değil. Sürüş dinamiği, tasarım, işçilik, konfor ve pratiklik tamamıyla gelişti. Mazda MX-5 tek bir şeyi çağırıştırır: rakipsiz sürüş keyfi. Bu keyfi yaşamak için sizleri 08-13 Nisana kadar Turkuaz Mazda’ya bekliyoruz” dedi.

RAKİPSİZ KEYİF
Yaşar Mazda MX-5’in özel bir otomobil olduğunu belirterek, “Mazda MX-5;in evrimi, hız veya güçten öte, her zaman için özel ;otomobil ve sürücü birliği; hissini destekler nitelikte olmuştu.

Roadster sürüşünü bu kadar keyifli yapan da budur. En son mühendislik geliştirmeleri, sizin daha yüksek sürüş çevikliği olarak deneyimleyeceğiniz daha canlı, daha doğrusal bir performansa odaklanır. Yenilenmiş süspansiyon ayarları, dönüşleri daha da keyifli hale getirirken geliştirilmiş aerodinamik yakıt ekonomisi ve kontrol sağlar.

Direksiyonda değiştirme kolları bulunan altı ileri vitesli Activematic şanzıman, Avrupa;da yenidir ve iki dahiyane teknoloji sağlar: Doğrudan Activematic (DAM) fonksiyon, vitesi tam olarak kontrol etmenizi ve böylelikle kendinizi otomobil ile daha da bütünleşmiş hissetmenizi sağlar.

Aktif Uyarlanabilir Vites (AAS) fonksiyonu, farklı sürüş koşullarını değerlendirip ayarları gerektiği şekilde yaparak gaz pedalında size daha fazla kontrol verir.

koltuk döşemeleri yüksek kaliteli siyah deridir. Kolçaklar ve kapı döşemelerinde kullanılan malzemelerdeki geliştirmeler genel kalite hissini arttırır” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER