banner249

Örki polisleri kutladı

ak parti il başkanı av. avni Örki, türk polis teşkilatının kuruluşunun 168.yıl dönümü ve 10 nisan polis haftası nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Örki polisleri kutladı
banner240
Örki mesajında şunları söyledi: Bir önemli gün ve haftayı daha hep birlikte yaşayacağız. Bugün, her gününü ve anını toplumumuza adayan polis teşkilatımızın günüdür. Bugün, insanımızın gönlünde taht kurmuş polisimizin günüdür.

Biliyoruz ki; siz görevinizi yaparken bir anne kadar şefkatli ve bir hukukçu kadar hak ve adalete uygun duygu ve mantığınızı kullanmaktasınız. Siz demokratik değerleri benimsemiş, gücünüzü kanunlarımızla birlikte, şerefli mazinizden ve milletimizin size olan derin sevgisinden almaktasınız.

Örki mesajının son bölümünde şunları söyledi: polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyorum. Teşkilatın her kademesinde görev yapan, yeri ve zamanı geldiğinde canını dahi feda edebilecek seviyede fedakar ve cefakar tüm personelini sevgiyle selamlıyor, Ak Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hep onların yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.

Tüm polisimize üstün başarı ve mutluluklar diliyorum.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER