banner249

Denizli’de şehit polisler için mevlit okutuldu

türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, şehit polisler için mevlit okutuldu.

Denizli’de şehit polisler için mevlit okutuldu
banner240
Delikliçınar Yeni Cami;de yatsı namazı sonrası okutulan mevlide vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İstanbul Beyazıt Cami İmam Hatibi Hafız Suat Gözütok;un da aralarında bulunduğu din görevlileri tarafından okunan Kur;an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahilerin ardından yapılan dua, şehit polislerin ruhlarına hediye edildi.

Mevlide gelenlere polisler çikolata, lokum ve gül suyu ikram etti. Bazı vatandaşlar cami dolduğu içi Mevlid-i Şerifi avluda dinledi.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, gece geç saatlere kadar devam eden mevlitten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hafta dolayısıyla şehitlerimizin ruhları için mevlit okuttuk. Sağ olsun hocalarımız da özellikle Suat Hocam İstanbul;dan bizi kırmadı, buralara kadar geldi. Şehitlerimizi yad ettik, onlara hayır dualarımızı gönderdik, Allah hepsine rahmet etsin" dedi.

Mevlide, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar ve emniyet mensupları katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER