banner249

Yüksel, Polis Teşkilatının 168. Yıldönümünü kutladı

ak parti denizli milletvekili plan ve bütçe komisyon Üyesi mehmet yüksel, polis teşkilatının kuruluşunun 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle denizli il emniyet müdürü zeki bulut’a mesaj gönderdi

Yüksel, Polis Teşkilatının 168. Yıldönümünü kutladı
banner240
Yüksel; “Desteğini milletimizden, yetkisini ise yasalardan alan polis teşkilatımız her zaman demokratik ve hukuk kuralları çerçevesinde önemli bir görevi yerine getirmektedir” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, Polis teşkilatının kuruluşunun 168. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut’a mesaj gönderdi. Milletvekili Yüksel, gönderdiği mesajında şu görüşlerini aktardı;

“Emniyet teşkilatımız, kurulduğu ilk günden buyana, başta milletimizin huzuru, kamu düzeni ve güvenliği başta olmak üzere kişilerin hak ve özgülüklerinin korunması noktasında atılması gereken her türlü adımı başarıyla atmış ve atmaya da devam etmektedir.

Desteğini milletimizden, yetkisini ise yasalardan alan polis teşkilatımız, her zaman demokratik ve hukuk kuralları çerçevesinde önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Türk polisi her koşulda ve her ortamda üzerine düşen vazifeyi her zaman yapma konusunda asla geri adım atmamış ve başarılı bir süreç neticesinde ülkemizin iç huzurunun sağlanmasında aldığı rolü gerektiğinde canı pahasına başarıyla gerçekleştirmiştir. Bu yaşanan gelişmeler bizlerin haklı gururudur.

Polis teşkilatımızın arkasındaki güç milletimizdir. Polis teşkilatımız her yaptığı uygulamada ve ortaya koyduğu çalışma da milletimizle birlikte olduğunu bilmekte ve milletin varlığının devamı başta olmak üzere geleceğin bekasını düşünerek bu başarılı yürüyüşü milletimizle birlikte sürdürme konusun azim ve kararlı davranmaya devam etmektedir.

Polis teşkilatımızın Milletle var olan bağlarını güçlendirmek için her türlü adımı atıyor olması da ayrı bir güzellik vesilesidir.

Bu manada ortaya konan güvenlik ve iç huzur projelerinin yanı sıra İlimizde hayata geçirilen “hayata pas ver” projesi gibi sosyal sorumluluk projelerinin de geliştirilmesi son derece sevindirici gelişmelerdir.

Bu projelerin artarak devamı aynı zamanda milletle birlikte olan yürüyüşün daha da güçlenerek ve kenetlenerek devamını güçlendirecek ve birliktelik ruhunun da varlığının gücüne güç katacaktır.

Bu vesileyle, Türk Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yad ediyor, milletin güvenliği, huzuru ve mutluluğu için var gücüyle gayret sergileyen, gece gündüz demeden çalışan Polis teşkilatımızın değerli mensuplarına minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum. Selam ve Sevgilerimle” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER