banner249

Her şey Masal için!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, geçtiğimiz yıl yaşanan talihsiz yangında Masal bebeğin hayatını kaybettiği ailenin yeni evine ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'nin desteğiyle yenilenen evde aileyi yalnız bırakmayan Zolan çifti, acılı ailenin yanında olduklarını bir kez daha gösterdi.

Her şey Masal için!
banner240

Denizli'nin Kınıklı Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl 28 Aralık'ta meydana gelen yangında, Yıldırım ailesinin evi tamamen yanarken, Masal bebeğin hayatını kaybetmesi şehri derinden sarsmıştı. Olayın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Sevgi Eli devreye girerek ailenin yanında yer aldı ve yeni evlerini eşyalarla donatarak destek oldu.

Başkan Zolan ve eşi, Yıldırım ailesinin Karaman Mahallesi'nde yerleştiği yeni evlerine ilk ziyarette bulunan isimlerdi. Ziyarete Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız da katıldı. Ziyaret sırasında başsağlığı dileklerini ileten Zolan çifti, yangında yaralanan Sinem Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Zolan, ailenin yaşadığı acıya rağmen yanlarında olacaklarını belirterek, "Evladınızı geri getiremeyiz ama acınızı hafifletecek her türlü desteği sağlamaya hazırız. Yangın gibi acılarda insanlarımızın yanında olmak, bizim görevimizdir" ifadelerini kullandı.

Yangından sonra uzun bir tedavi süreci geçiren Sinem Yıldırım, ziyaretin sonunda Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan ile birlikte yeni evlerini gezme fırsatı buldu. Bu sırada Başkan Zolan'ın hediye ettiği kumandalı oyuncak araba ile küçük Serhat Can büyük sevinç yaşadı. Aile, Zolan çiftine ve belediyeye gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER