banner249

Ertemur'dan yol sözü!

CHP'nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Asmalıevler Mahallesi sakinlerinin ve muhtarının karşılaştığı yol ve üst yapı sorunlarına çözüm sözü verdi.

Ertemur'dan yol sözü!
banner240

Ertemur, Pamukkale'nin mahallelerindeki çalışmalarını sürdürüyor ve Asmalıevler Mahallesi'nde Muhtar Zeki Cacur ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalledeki yol çalışmalarının uzun süredir tamamlanamaması ve yaşanan diğer altyapı sorunlarını yerinde gözlemleyen Ertemur, çözüm için taahhütte bulundu.

Muhtarlık makamındaki konuşmasında Ertemur, "Uzaya gidip dönüyoruz ama Pamukkalemizin temel ihtiyaçları olan yolları bile yapamıyoruz. Ben bu sorunu çözeceğim. Sizler bana güvendiniz ve milletvekili olarak görev verdiniz. Şimdi de yerel yönetimde hizmet etme yetkisi istiyorum. Bir eser bırakmak ve güzellikler yaşatmak istiyorum" dedi.

Ertemur, "Yöneticiler masa başında karar alıyorlar ve bu projeler için harcanan paraların boşa gittiğini görüyoruz. Ben bu şekilde çalışmayacağım. Asmalıevler'e gelip mahallenin ihtiyaçlarını dinleyeceğim ve çözümleri birlikte bulup projeleri hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

Muhtar Zeki Cacur da, "Sorunlarımız ortada, artık çözüm istiyoruz. Başkanlarımız bize uğramıyor ve sorunlarımızı çözmüyorlar. Mahallemizdeki üst yapı çalışmaları çok yavaş ilerliyor ve 4 aydır sokaklarımız bu halde" şeklinde konuştu.

Ali Rıza Ertemur'un Asmalıevler Mahallesi'nde yaşanan sorunlara çözüm getirme sözü, mahalle sakinleri tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER