banner249

Gençlik spor 9 personel alacak!

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kadın ve erkek olmak üzere toplam 9 yurt yönetim personeli alımı gerçekleştirecek.

Gençlik spor 9 personel alacak!
banner240

Bu alım, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı yurtlarda görev almak üzere yapılacak. İşte detaylar: Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda toplam 1,453 kadın ve erkek yurt yönetim personeli istihdam edilecektir.

Personel alımı, 2022 yılı KPSS B grubu P3 puan sırasına göre gerçekleştirilecektir. Bu alımlardan 5'i kadın, 4'ü erkek olmak üzere toplam 9 kişi istihdam edilecektir. Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, 18 yaşını doldurma, SGK'dan emeklilik veya yaşlılık aylığı almama, 2022 KPSS sınavından en az 60 puan almış olma gibi kriterler bulunmaktadır.

Başvurular, 6 Ekim ile 10 Ekim tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Değerlendirmenin ardından sözlü sınav yapılacak ve bu sınav Ankara'da gerçekleştirilecektir.

Bu personel alımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında görev yapmayı hedefleyen adaylar için önemli bir fırsat sunmaktadır. Başvuracak adayların belirtilen tarihler ve şartlara dikkat etmeleri önemlidir.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER