banner249

Merkezefendi Zumba ile coştu!

Merkezefendi Belediyesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri'nde eğitim gören kadınlar, büyük bir coşkuyla düzenlenen Zumba All-Star Yarışması'nda bir araya geldi. Toplam 600 kadının katıldığı yarışma, 17 Şubat Cumartesi günü Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirildi. Kadınlar, 20 farklı takım halinde, gösterdikleri performanslarla birbirleriyle kıyasıya rekabet etti.

Merkezefendi Zumba ile coştu!
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da yarışmaya katılan kadınlara destek vermek amacıyla salonda yerini aldı ve yarışmacılara alkışlarla eşlik etti. Başkan Doğan, yaptığı açıklamada, "Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde açtığımız kurslar ve düzenlediğimiz spor faaliyetleriyle kadınlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Göreve geldiğim günden itibaren her zaman kadınlarımızın elinden tutmaya çalıştık. Bu yarışma da bu çabamızın bir göstergesidir." şeklinde konuştu.

Yarışmada birinciliği Adalet Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ve Şemikler Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi takımı elde ederken, ikinciliği Merkezefendi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ve 1200 Evler Kadın Çocuk Yaşam Merkezi takımı, üçüncülüğü ise Akkonak Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ve Gümüşçay Kadın Çocuk Yaşam Merkezi takımı kazandı.

Yarışmada dereceye giren takımlar, 3 kişilik jüri heyeti tarafından belirlendi. Dereceye giren takımlara madalyaları takdim edilirken, diğer katılımcılara da çeşitli hediyeler verildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER