banner249

Kimsenin yapamadığını DTO yaptı!

Denizli Ticaret Odası'nın (DTO) desteklediği Snack Expo Denizli Fuarı, EGS Park Fuar Alanı'nda 16 Kasım'da kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor.

Kimsenin yapamadığını DTO yaptı!
banner240

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, göreve geldikleri günden itibaren dünya genelinde birçok fuarda yer aldıklarını ve Denizli'yi bir fuar merkezi haline getirmek için çalıştıklarını belirtti. Bu çerçevede, kuru yemiş, kuru meyve, cips, kahve, çikolata, şekerleme ve gıda makineleri gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmaları bir araya getirecek Snack Expo Denizli Fuarı'nın önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Başkan Erdoğan, Denizli'nin kuruyemiş üretimi ve kuruyemiş makine imalatında ülkenin merkezi olduğunu ifade etti. Bu fuarın, atıştırmalık ürünler ve kuruyemiş sektörünün dünya genelindeki tedarikçilerini bir araya getireceğini ve Denizli'nin bu alandaki önemini daha da artıracağını dile getirdi.

Snack Expo Denizli Fuarı'na atıştırmalık sektöründeki firmaların yanı sıra dünya genelinden profesyonel ziyaretçilerin katılması bekleniyor. Fuar, atıştırmalık ürünler, kuru yemiş, kuru meyve, cips, kahve, çikolata ve şekerleme üreten firmaları bir araya getirecek ve sektördeki gelişmeleri paylaşma fırsatı sunacak.

DTO Başkanı Erdoğan, Snack Expo Denizli Fuarı'nın Denizli'de düzenlenmesi nedeniyle Trend Fuarcılık ve Yayıncılık AŞ yetkililerine teşekkür etti. Ayrıca, fuarın Denizli'nin ticaretini dünyaya açan önemli bir kapı olacağını vurguladı.

Bu önemli organizasyon, atıştırmalık sektörünün farklı alanlarına hizmet sunan firmaları, tamamlayıcı ürünler sunanları, profesyonelleri ve firma sahiplerini bir araya getirerek sektördeki iş bağlantılarını güçlendirecek bir platform sunacak. Snack Expo Denizli Fuarı, yeni yatırım fırsatları arayanlar ve işlerini geliştirmek isteyen firmalar için de önemli bir buluşma noktası olacak.

Başkan Erdoğan, şu ifadelere yer verdi, “Denizli Ticaret Odası’nda göreve geldiğimiz günden bu yana dünyanın dört bir tarafındaki fuarlara katılıyoruz ve KOSGEB desteği ile tüm üyelerimizi bu fuarlara gönderiyoruz. Snack Expo Denizli Fuarı’nda atıştırmalık, kuru yemiş, kuru meyve, cips, kahve, şekerleme ve teknolojileri üretimi ile ihracatı yapan tüm firmalarımızın yer alması son derece önemlidir.

Denizli kuru yemiş üretiminde ve kuru yemiş makineleri imalatında, ülkemizin merkezi. Bu fuarın ilimizde düzenlenecek olması, o nedenle bizim için çok önemli. Snack Expo Fuarı’nda, sadece Denizli’mizden değil tüm illerden katılımcılar olacak. Farklı sektörlerde yeni fuar organizasyonları düzenleyerek, Denizli’mizi ülkemizdeki ticaretin dünyaya açılan önemli bir kapısı yapma noktasındaki girişimlerimizi sürdüreceğiz ve bu konuda sektörlerimize gereken desteği verecek” diye konuştu. 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER