banner249

Yazıklar olsun be adam!

Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşanan şoke edici bir olayda, muhtar adayı Fethan T., bir haberin altına yazılan yorumu beğenmeyerek korkunç bir saldırı gerçekleştirdi. Saldırı sonucunda, yorumu yazan kadının kocası Cengiz G. ağır yaralandı ve yaşam mücadelesi veriyor.

Yazıklar olsun be adam!
banner240

31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde, Çivril ilçesine bağlı Yukarı Mahalle'de yaşayan Fethan T., muhtar adaylığını açıkladı. Yerel bir gazete, muhtar adayı Fethan T. ile yapılan röportajı "Mahallelinin Desteği Tam" başlığıyla yayınladı.

Ancak haberin paylaşıldığı sosyal medya hesabında, daha önce yaşanan bir husumet nedeniyle aralarında sorun bulunduğu iddia edilen Özlem G., yorum yaparak eleştirel bir ifade kullandı. Bu yorum, muhtar adayı Fethan T.'yi öfkelendirdi ve kendisini eleştiren Özlem G.'ye hakaret içeren bir mesaj gönderdi.

Öfkesini kontrol edemeyen Fethan T., olayın yaşandığı akşam saatlerinde Özlem G.'nin kocası Cengiz G.'yi telefonla arayarak nerede olduğunu sordu. Ardından kızı ve bir başka bayanla birlikte Cengiz G.'nin yanına giden Fethan T., sözlü bir tartışma yaşandıktan sonra aracından aldığı büyük bir bıçakla geri döndü.

İki grup arasında yaşanan arbede sırasında Fethan T., Cengiz G.'nin göğsüne bıçağı sapladı. Kanlar içinde yerde kalan Cengiz G., eşi ve görgü tanıklarının yardımıyla hemen Çivril Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Cengiz G.'nin karaciğerine 4 santimetre kadar giren bıçak darbesi sonucu ağır yaralandı ve iç kanama geçirdi. Bu nedenle Cengiz G., Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olay yerinden hızla uzaklaşan Fethan T., suç aleti olan bıçağı aracının camından bir tarlaya attı. Ancak polis tarafından yakalanarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Yaşadıkları dehşet verici anların şokunu üzerinden atamayan Özlem G., "Kızı beni yakalayıp, 'Haddini bil babamla konuşurken' dedi. O esnada babasının eşime bıçağı sapladığını gördüm. Sonra kaçtılar, biz ise bulduğumuz bir araçla eşimi hastaneye yetiştirdik. Bıçak, eşimin karaciğerine kadar girmiş durumda. Halen iç kanama riski devam ediyor ve bu nedenle uyutuyorlar. Sırf onu desteklemediğimizi bildiği için bunları yaptı. Yaşananlar neredeyse bir insanın hayatına mal oluyordu" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER