banner249

Babadağspor galibiyetle başladı

Denizli 2. Amatör Lig ekiplerinden Babadağspor, ilk maçta karşılaştığı rakibi Bekilli Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek ilk maçında ilk galibiyetini elde etti. Başkan Atlı, maçı Babadağspor başkanı Selami Kaya ile birlikte tribünden takip etti. 

Babadağspor galibiyetle başladı
banner240

Babadağspor bugün Servergazi Stadında Denizli 2.Amatör ligi ilk maçında Bekilli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Babadağspor başkanı Selami Kaya da maçı tribünden takip etti. Babadağlıların yoğun ilgi gösterdiği çok sayıda izleyicinin takip ettiği mücadelede, takım sponsorları Mgm Express ve Uğur Çakır da maçı seyredenler arasında yer aldı. Ligde ilk maçına çıkan Babadağspor, rakibi Bekilli Belediyespor'u 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Maçta Babadağspor'un galibiyeti getiren gollerini Berkay Bilgin kaydetti. 

“TAKIMIMIZI YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM”

Babadağspor'un galibiyeti sonrası açıklamada bulunan Başkan Atlı, “Denizli 2. Amatör Ligi ilk maçımızda sahadan galibiyetle ayrılan takımızı yürekten kutluyorum. Tüm futbolcularımıza teşekkür eder, birlikte nice başarılar elde etmeyi dilerim” ifadelerini kullandı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER