banner249

Denizli Kitap Fuarı kapılarını açıyor!

Denizli'de kitapseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Ege'nin en büyük kitap fuarı, 6. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yüzlerce yazar ve yayınevinin buluşacağı Denizli 6. Kitap Fuarı, 13-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Denizli Kitap Fuarı kapılarını açıyor!
banner240

Türkiye'nin tanınmış yazarları ve saygın yayınevlerinin katılacağı bu büyük etkinlik, Ege'nin en büyük kitap fuarı olma özelliği taşıyor. Denizli 6. Kitap Fuarı, Kongre ve Kültür Merkezi (EGS) Fuar Alanı'nda 10 gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açacak.

Fuarın onur konuğu ise Denizli'nin köklü tarihçilerinden, akademisyenlerinden ve yazarlarından biri olan Prof. Dr. Tuncer Baykara olacak. Denizli'nin yanı sıra çevre illerden de büyük ilgi görmesi beklenen bu kitap fuarına, her gün birçok ünlü yazar katılacak. Ünlü yazarlar, imza günleri, panel ve söyleşiler düzenleyerek okurlarıyla buluşacaklar.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, fuara katılan yazarların yanı sıra özel sürpriz konukları da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde okurlarıyla buluşturacak.

Fuarın bir diğer önemli bileşeni ise Denizli'nin kendi yazarları ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları bünyesinde bulunan yazarlar olacak. Bu etkinlik, kitap dostlarını bir araya getirerek kültür ve edebiyatın zengin dünyasını Denizli'de kutlamayı amaçlıyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER