banner249

Gelecek sezondan umutluyum!

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, gelecek sezon Denizlispor için yeni bir sayfa açacaklarını belirterek, yeni sezonda her şeyin daha güzel olacağını söyledi.

Gelecek sezondan umutluyum!
banner240

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, geride kalan 2013-2014 futbol sezonu hakkında açıklamalarda bulundu.  Denizlispor’un geçen yılı birçok sıkıntıya rağmen canla başla mücadele ettiğini belirten Özsoy, "Denizlispor'a emeği geçen öncelikle teknik heyetimize, futbolcu kardeşlerimize ve personelimize teşekkür ederim. Özveriyle mücadele eden teknik ekibimiz, futbolcularımız ve personelimize borçlarımızın olduğunu biliyoruz. 


Bu borçların ödenmesi için şehrimizin ileri gelenleriyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda kaynak oluşturmaya çalışıyoruz. Kaynak bulur bulmaz ödemeleri hemen yapacağız. Küme düşer gözüyle bakılan takımımızın, ligi 10. sırada bitirmesinde çok büyük payı olan başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi, Valimiz Abdülkadir Demir ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a camiamız adına sonsuz teşekkür ederim. 

Önümüzdeki sezonun planlamasını yaparken, bu sezon sıkıntıya düştüğümüz konularda daha tedbirli ve istikrarlı bir yol haritası belirleyeceğimizin bilinmesini isterim. Hedefimiz 2014-2015 sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak" dedi. Başkan Özsoy. PTT 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesirspor’u da tebrik ederek başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER