banner249

7’den 70’e Gürlesin’e ziyaret!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, makamda tebrik için gelen misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Gürlesin’e olan ziyaretçi ilgisi ilk günkü gibi aynı yoğunlukla devam ediyor.

7’den 70’e Gürlesin’e ziyaret!
banner240

Başkan Gürlesin, yerel seçimlerin üzerinden bir aydan fazla zaman geçmesine rağmen, tebrik için gelen misafirleri ağırlamayı sürdürüyor. Belediye hizmet binasına gelen misafirlerin ziyareti, bugün de gün boyu sürdü. 


Başkan Gürlesin’in ziyaretçileri arasında Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar ve dernek yönetiminde görevli gaziler, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy ve il yönetimi, DENİB Başkanı Başkanı Süleyman Kocasert ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Manavlar Odası, Pazarcılar Odası ve Denizli Umumi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi gibi çok sayıdasivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı. 

Birlik Başkanı Kocasert ile dernek başkanları Helvacılar, Uluköy ile yönetim kurulu üyeleri Başkan Gürlesin’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkanlar, Pamukkale Belediyesi ile çeşitli etkinlikleri işbirliği için hazır olduklarını ifade etti. Başkan Hüseyin Gürlesin de ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Pamukkale Belediyesi olarak gerek kamu kurum ve kuruluşları ile gerekse sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun herkesimiyle çeşitli işbirliği ve istişare halinde çalışmalarımıza yön vereceğiz.

Amacımız bizlere görev veren vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve ihtiyaçların giderilmesidir. Bizler birlikte güç birliği içinde verilen emanete sahip çıkarak vatandaşların en üst düzeyde memnuniyeti için çalışacağız. Vatandaşlarımız, bizlere güvendi ve emaneti teslim etti. Bizlerde bu emanete sahip çıkıp sizlerle işbirliği haline projeler geliştireceğiz. Denizli’nin en büyük ilçesi konumundayız. 

311000 vatandaşımızla Türkiye’nin 24 ilinden daha büyüğüz. İlçemizdeki diğer kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşarı temsilcileriyle, vatandaşlarımızla el ele vererek güzel projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Bu velileyle ziyaret için sizlere tekrar teşekkür ediyorum’ dedi.

MİNİKLER BAŞKAN AMCALARINI ZİYARET ETTİ
Bu arada çeşitli okullardan ve ana okullarından öğretmenler ve öğrenciler de Başkan Gürlesin’i ziyaret ediyor. Başkan Gürlesin de minik öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onları sevindiriyor. 

Başkan Gürlesin, çocukların aktif ve girişken olmaları, soru sormaları ve kendini özgüvenleriyle gelecek için umut verdiğini belirterek, öğretmenlerine teşekkür edip geleceğin emin ellerde olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Bu arada Başkan Gürlesin’in gerek makam odası ve gerekse koridorlar, gelen çiçeklerle doldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER