banner249

Belediyespor'dan, Başkan Zolan'a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı Ziyaret etti.

Belediyespor'dan, Başkan Zolan'a ziyaret
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ruşen Uzunoğlu, Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Sait Özkan, Spor Koordinatörü Hüseyin Yılmaz, Profesyonel Futbol Takımı Şube Sorumlusu Akın Çelik ile birlikte antrenör ve sporcularla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. 


Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan; “Arkadaşlarımız, gençlerimiz, sporcularımız, yol arkadaşlarımız, ben öncelikle bu nezaketinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah şehrimize, hepimize, gençlerimize, spor yapmak isteyen herkese yeni görevimiz hayırlı olacaktır. Bizler yine gece gündüz Denizlimizin hizmetinde olacağız. İnşallah bu 5 yıllık yürüyüşümüzde Denizlimiz daha iyiye, daha güzele gidecek. 

Bu güzelliklerin üzerine birçok yeni güzellikler konulacak. Amacımız; insanlarımızın mutlu, sağlıklı, huzurlu yaşaması ve Denizli'de yaşamaktan dolayı gururlu olmasını sağlamaktır. Bunu bugüne kadar tüm Denizli'de bulunan kardeşlerimizle birlikte yaptık. İnşallah önümüzdeki bu 5 yıl içerisinde de yine sizlerle, Denizli'deki kardeşlerimizle birlikte birçok güzelliklere imza atacağız” dedi. 

SPOR HAYATIN KENDİSİDİR
Spor alanının Denizli Büyükşehir Belediyesi için çok ayrı bir öneme sahip olduğuna değinen Zolan, “Gençlerimize, çocuklarımıza, isteyen herkese, her yaşta insanımıza spor yapma imkanını sunmayı biz asli görevimiz olarak görüyoruz. Spor demek sağlık demek. Hem ruh sağlığı hem de beden sağlığı demek, spor demek ekip ruhunun yaratılması demek, spor demek gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve geleceğimizin emin ellerde olması demektir. 

Spor hayatın kendisidir. Sporda mağlubiyet de vardır galibiyette, yere düşmek de vardır ayağa kalkmakta. Spor; o uzun maratonda hayatın kendisidir. İşte, çocuklarımıza, gençlerimize, isteyen her vatandaşımıza spor yapma imkanı sunmak ve sunulan imkanları artırmak hedefimizdir. Belediyesporumuz da bu noktada çok güzel bir görev üstlenmiştir. Şu anda 25 branşta bu imkanı sunuyoruz. 

Başta Başkanımız Ruşen Bey olmak üzere hocalarımız, çok değerli gençlerimiz ve sporcularımızla birlikte yine güzel işlere imza atacağız. Bizim bir sloganımız var bunu da inşallah gerçekleştireceğiz. Bunun için birkaç yılımız ve birkaç eksiğimiz var. Tüm bunları tamamladığımızda Denizli amatör sporların başkenti olacak. 

Hem tesis anlamında, hem de spor yapan sporcu ve spora duyulan ilginin bir kültür olması bakımından Denizlimiz amatör sporların başkenti olacak. İnşallah Denizli'de yaşayan herkes huzurlu ve sağlıklı olacak. Bu kartopu gittikçe büyüyor ve önümüzdeki 5 yılda bugün hayal edemeyeceğimiz noktalara geleceğiz. İnşallah Denizlimizin yarını daha da güzel olacak” dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ruşen Uzunoğlu da vermiş olduğu destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederek, “2013-2014 sezonunda 23 branşımız vardı. 2014-2015 sezonunda 2 branş daha dahil ettik ve 25 branşla faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bundan sonra yapacağımız hizmetlerde katkılarınızın daha da büyük olacağını biliyoruz. Bizler de tüm takım arkadaşlarımızla beraber sizlere başarılar dilemek için buradayız. Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER