banner249

Ak Parti’den Başkan Zolan'a ziyaret

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ak Parti’den Başkan Zolan'a ziyaret
banner240

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ve il yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Zolan, "Seçim kazanmak yetmiyor. Önemli olan bundan sonrası. Çünkü 5 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Denizli'nin her noktasına güzel hizmetler yapmak zorundayız ve yapacağız da. Halkımız bize büyük teveccüh ve güven gösterdi. Biz de hizmetlerimizle bu güveni boşa çıkarmayacağız” dedi. 


ŞİMDİ HİZMET ZAMANI
Yerel seçimler süresince partisinin tüm mensuplarının inanılmaz bir gayret gösterdiğini ve herkese sonsuz teşekkürlerini ilettiğini belirten Başkan Zolan, "Değerli yol arkadaşlarım. Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu seçim kampanyası boyunca sizlerle birlikte gece gündüz köy köy, ova ova, ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cedde dolaştık. 

Nerede insanımız varsa oraya gidip kendimizi anlatmaya çalıştık. Bizlerin gidemediği yere sizler gittiniz. Sizler en az bizim kadar gayret gösterdiniz. Ben öncelikle il başkanıma seçim dönemindeki uyumumuzdan, birlikte yürümemizden dolayı teşekkür ediyorum. Aynı hedefe giden iki ok gibi olduk. Şükürler olsun ki milletimizin ittifak etmesi ile oklar hedefine ulaştı. 

Emeğimiz, gayretimiz ve arzumuz yerine geldi. İnşallah bundan sonra da Denizlimizin beklediği hizmet, ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde beklenilen hizmeti vereceğiz. İl başkanımız, il yönetimimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve tüm ilçe teşkilatlarımız ile birlikte nerede dert var, nerede talep var biz orada olacağız. Yine beraber olacağız. 

İnşallah Denizlimize 10 yılda yapmış olduğumuz bu hizmetlerin üzerine daha da güzel hizmetler yaparak Denizlimizin hak etmiş olduğu, insanımızın beklediği o güzel hizmetlere kavuşturacağız. Denizlimiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layık. Bu çalışkan insanların bulunduğu şehir, inşallah dünya kenti olacak. 

Dünya kenti olma noktasında da tabi ki partimizin, başta Başbakanımızın vizyonu, gayreti ve heyecanı ile il yönetimimizin desteği ile beraber yürüyeceğiz. Biz tüm güzelliklerin Denizli’ye gelmesini arzuluyoruz. İl başkanımızın nezdinde il yönetimimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin çok emeği oldu haklarınızı helal edin. İşinizi, evinizi bıraktınız. 

Dava milletimizin davası idi, dava Denizlimizin geleceği idi. Artık emanet ve yük bizdedir. Artık bu yükü birlikte taşıyacağız. İnşallah beklenen ve arzu edilen tüm talepler, dertler bitecek, yeni hizmetler halkımızın hizmetine sunulacak" dedi. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Elde edilen başarıdan dolayı Başkan Zolan'ı kutlayan Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ise şunları söyledi, " Sizinle birlikte girdiğimiz bu seçim sürecinde biz çok mutlu olduk. Seçim kampanyası esnasında çalıştığımız her gün bir yorgunluk değil, bir mutluluk vesilesi oldu. Seçimden sonraki süreçte önce ilçelerdeki başkanlarımızı ziyaret edelim, en sona da en büyük başkanımıza en güzel ziyareti gerçekleştirelim istedik. 

Sizin de gördüğünüz gibi il teşkilatımızın moral ve motivasyon noktasında hiçbir sıkıntısı yok. Bu noktada da en büyük pay yine sizlere ait. Çünkü bu seçim kampanyası sırasında ılımlı bir şekilde, birbirimize kenetlenerek ağabey kardeş, abla kardeş şeklindeki çalışmalarımızda bize güç verdiniz. 

Geçirdiğimiz bu güzel seçim kampanyası dönemi bundan sonraki Ak Parti teşkilatlarına ve diğer siyasi parti teşkilatlarına da örnek teşkil edecektir. Birçoğu da bizi notları içerisine alıp, bundan sonra siyaset öğretmek maksadıyla bu dönemleri anlatacaktır diye düşünüyorum. Sizinle birlikte geçirdiğim bu seçim kampanyası hem şahsım hem de teşkilatım adına güzel bir tecrübe ve deneyim olmuştur. 

Şimdiye kadar teşkilatımıza göstermiş olduğunuz özen, ilgi, alaka hakikaten dillere destan oldu. Başka birçok ilde de konuşulan bir mesele oldu. Biz Denizli teşkilatı olarak diğer iller içerisinde bu birlik ve beraberliğimizi seçimlerden büyük bir başarı elde ederek taçlandırdık. İnşallah bundan sonra da vizyonunuz ile misyonunuz ile geçmişteki tecrübeleriniz ile teşkilatçılığınız ile Denizlimiz sizin kazandıracağınız hizmetlerle yerel yönetimler anlamında da taçlansın istiyorum. 

Bütün arkadaşlarım adına sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. İl yönetimi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Size güç vermeye, destek olmaya devam edeceğiz. Allah çıktığınız bu yolda utandırmasın”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER