banner249

Çelebiler Konağı açıldı

Üst katta bulunan 3 odanın gerekli restore ve tefrişatının tamamlanmasıyla birlikte butik otel tarzı konaklama hizmeti verilmesine başlanan Çelebiler konağında ayrıca, kafeterya, restaurant, tekstil s

Çelebiler Konağı açıldı
banner240
Üst katta bulunan 3 odanın gerekli restore ve tefrişatının tamamlanmasıyla birlikte butik otel tarzı konaklama hizmeti verilmesine başlanan Çelebiler Konağında ayrıca, kafeterya, restaurant, tekstil satış bölümü ve Buldan yöresel gıdalarının da satışı yapılıyor. Buldan’a gelen misafirlerin yıllardır konaklama yapabilecekleri bir tesisin olmamasının sıkıntılarını hissettiklerini dile getiren Kayan Ailesi ; “Çelebiler Konağını restore ederek hem ilçemiz turizmine kazandırmak, hem de böyle güzel bir yerde misafirlerimize Buldan yöresel tatlarımızı, yemeklerimizi, tarihi ve kültürel yapımızı tanıtmak istedik.

Tekstil sektörünün gelişimine paralel olarak turizm tesislerinin eksikliğini yıllardır hissetmekteydik. Yoğun çalışmalarımızın neticesinde Buldan’a çok güzel bir eser kazandırdık. Bu eseri kazandırmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çelebiler Konağında gelen misafirlerimize, yöresel lezzetlerimizden çağla dövmesi, patlıcan soğan, ev makarnası, yaprak sarma, yalancı dolma, kıymalı börülceli tarhana çorbası, börek, keşkek, göce aşı, omaç, saraylı gibi yemeklerimizle hizmet vereceğiz. Ayrıca bayanlarımızın toplantı ve gün organizasyonlarını yapmaktayız. Her türlü toplantı, eğlence, kına geceleri, nikâh, nişan, düğün, dünür ağırlama, davet, bez girme törenlerini de konağımızda gerçekleştirebiliyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER