banner249

Merkezefendi’de Başer rüzgarı esiyor!

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), coşkulu bir törenle açıldı. Özay Gönlüm Meydanı’nda gerçekleşen açılış töreni, AK Parti ve MHP’nin Denizli kurmaylarının da katılımıyla gövde gösterisine dönüştü.

Merkezefendi’de Başer rüzgarı esiyor!
banner240

Genç ve başarılı iş insanı Ekrem Başer’in seçim çalışmalarının koordine edileceği SKM, Merkezefendi için aydınlık bir geleceğin ilk adımını attı. Tören, yoğun ilgi nedeniyle adeta bir miting havasında geçti. AK Parti ve MHP’li seçmenlerin büyük ilgisiyle gövde gösterisine dönüşen açılış törenine, Cumhur İttifakı’nın Denizli kurmaylarının tam kadro katılması da dikkat çekti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da aralarında bulunduğu AK Parti ve MHP yetkilileri, açılış törenine destek veren isimler arasındaydı.

Açılış töreninde konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, “Bugün sadece Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda Merkezefendimiz için aydınlık bir geleceğin ilk adımını atıyoruz. Biz hemşehrilerimiz arasında hiçbir ayrım yapmıyoruz. Her bir hemşehrimizin fikrine değer veriyor, görüş farklılıklarını en büyük gücümüz olarak görüyoruz. Size bu anlayışla hizmet edeceğimizin sözünü veriyorum" şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi'deki adayı Ekrem Başer, halkın desteğiyle daha yaşanılabilir bir Merkezefendi için çalışacaklarını belirtirken, açılış töreni, ilçede seçim heyecanının yükseldiğini gösterdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER