banner249

Ertemur kolları sıvadı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'nde bulunan merkez, vatandaşların yoğun ilgisiyle dolup taştı.

Ertemur kolları sıvadı!
banner240

Açılışa Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, il teşkilatı, ilçe belediye başkan adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Ertemur, Pamukkale'de değişim isteyen vatandaşlara hitap ederek, "Kaderine terkedilmiş bir Pamukkale var. Ama artık yeter diyoruz. Bu sorumsuzluğa vurdumduymazlığa bir son vermek için yola çıkıyoruz. Pamukkale’yi hak ettiği hizmetle tanıştırmak için kolları sıvadık, biz hazırız" dedi.

Ertemur, şeffaf bir belediye başkanı olacağını belirterek, "Bugün burada emeği bir şirketin insafına bırakılmış Uzunpınar’ın kekik kokusu var! Asmalıevler’in, Hürriyet’in çamurlu ayakları var! Bugün burada kaderine terkedilmiş bir Pamukkale var. Ama artık yeter diyoruz! Bu sorumsuzluğa vurdumduymazlığa bir son vermek için yola çıkıyoruz. Pamukkale’yi bütün renkleri ile birlikte yaşayan hemşehrilerimize vermek için yola çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediyeciliğin hizmet işi olduğunu vurgulayan Ertemur, "Biz bugün karanlıktaki Pamukkale’yi aydınlatmaya geliyoruz! Pamukkale’mizi Halk Ekmeğe kavuşturacağımızın sözünü vermeye geldim! Bakın her yıl belediye bütçesini, alacağını vereceğini, çarşaf çarşaf belediye binasına asarak vatandaşı ile paylaşan bir belediye Honaz Belediyesi var. Ben de bugün size adil, şeffaf ve hesap verebilen bir belediye başkanı olacağımın sözünü vermeye geldim" diye konuştu.

Pamukkale'nin 61 mahallesinde projelerini anlatmak için sahada olduklarını dile getiren Ertemur, "Rant odaklarına değil, Pamukkale halkına hizmet edecek bir belediyeciliğin sözünü vermeye geldim. Biz bugün karanlıktaki Pamukkale’yi aydınlatmaya geliyoruz! Pamukkale’mizi Halk Ekmeğe kavuşturacağımızın sözünü vermeye geldim! Biz hazırız, eğer siz de hazırsanız, buyurun başlayalım" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER