banner249

O çocuk 20 yıl sonra katili oldu!

Denizli'de Acıpayam ilçesine bağlı Kelekçi Mahallesi'nde yaşanan trajik bir olayın ardından gözler, araları bozulmadan önce sıkça görüşen iki komşunun geçmişine döndü. Komşusu Şahin Demirten'i kaza süsü vererek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Cihan G.'nin, 20 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafı, yaşanan dramı daha da derinleştirdi.

O çocuk 20 yıl sonra katili oldu!
banner240

Denizli'de, 16 Eylül 2023 tarihinde meydana gelen olayda, tek başına yaşayan 64 yaşındaki Şahin Demirten'in komşusu Cihan G., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak Demirten'in evine 500 metre kala tek taraflı motosiklet kazasına karıştığı ihbarında bulunmuştu. Ancak olayın ardından yapılan incelemeler sonucunda Demirten'in kaza değil, komşuları tarafından dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden Cihan G. ile babası Hasan G., annesi Makbule G. ve ablası Serap G., şüpheli olarak adliyeye sevk edildi. Ancak abla Serap G., savcılıkça adli kontrolle serbest bırakılırken, diğer şüpheliler mahkemeye sevk edildi. Cihan G.'nin tutuklanmasına, diğer aile üyelerinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

Olayın ardından ortaya çıkan bir fotoğraf ise büyük dikkat çekti. Yaklaşık 20 yıl önce çekildiği belirtilen fotoğrafta, cinayet zanlısı Cihan G. ile annesi, yaşamını yitiren Şahin Demirten'in kucağındaki kızı Ceylan'ın çocuğu ve eski eşi yan yana duruyordu.

Demirten'in eski eşi Zühra Erten, yaşanan olayın ardından şüphelilere yönelik büyük bir hayal kırıklığı ve öfke içerisindeydi. “Katiller, size yazıklar olsun. Ben size çok ekmekler yedirdim. Biz size ekmek aş verdik, siz bize bunu nasıl yaptınız. Çocuklarıma acı çektirdiniz” diyerek tepki gösterdi.

Bu olay, mahallede derin bir üzüntü ve şaşkınlık yaratırken, aralarında dostluk bulunan iki ailenin trajik bir şekilde karşı karşıya gelmesi, toplumda büyük bir endişe ve üzüntüye neden oldu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER