banner249

Sarayköy bizim tek aşkımız!

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, hafta sonlarını ilçe halkına ayırarak gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük bir sevgiyle karşılandı. Vatandaşlar, Başkan Özbaş'a sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek desteklerini her zaman sürdüreceklerini ifade etti.

Sarayköy bizim tek aşkımız!
banner240

Özbaş'ın enerjik yapısı ve çalışkanlığıyla tanınan bir isim olduğu belirtilirken, hafta sonu programlarını da vatandaşların taleplerine göre düzenlediği vurgulandı. Düğünlerden sünnet törenlerine, hayır işlerinden açılışlara kadar çeşitli etkinliklere katılarak Sarayköylülerin önemli günlerinde yanlarında olan Başkan Özbaş'ın, geri kalan zamanını ise mahalle ziyaretleriyle geçirdiği ifade edildi.

Bu hafta sonunu da Sarayköylülere ayıran Başkan Özbaş, ilk ziyaretini Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu'na gerçekleştirdi. Vatandaşların ilgiyle karşıladığı Özbaş'a, spor kompleksi hakkındaki memnuniyetlerini dile getirerek desteklerini sunacaklarını belirttiler.

Çocukların Başkan Özbaş ile olan diyaloğu da öne çıktı. Özbaş'ı sarılarak karşılayan çocukların sevgisi görülmeye değerdi. Başkan Özbaş, çocuklarla yakından ilgilenerek onlara spor faaliyetlerine devam etmeleri ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Spor kompleksi ziyareti sonrasında Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özbaş, samimiyetiyle herkesin gönlünü kazandı. Esnaf ziyaretlerinde pazarlık yaparak ve telefonla gelen siparişleri alan Özbaş, vatandaşların taleplerini dinleyerek "Her zaman yanınızdayız" mesajı verdi.

Esnaf ziyaretinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Özbaş, gün boyu aldığı talepleri birinci ağızdan dinleyerek not etti. Özbaş'ın, Sarayköy halkıyla kurduğu samimi ilişki ve gösterdiği yakın ilgi, vatandaşlar arasında büyük memnuniyet yarattı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER