banner249

Geleceğin yetenekleri ile buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin gençleriyle bir araya gelerek, ücretsiz spor kurslarıyla geleceğin yetenekleriyle buluştu. Başkan Zolan, 22 farklı branşta ücretsiz spor kursları düzenlediklerini belirterek, sporun gençler için önemine vurgu yaptı.

Geleceğin yetenekleri ile buluştu
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde düzenlenen ziyaret programına, Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut da katıldı. Başkan Zolan, çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklarla bir araya gelerek antrenmanlarını izledi, aileleriyle sohbet etti ve spor aktivitelerine katıldı.

Başkan Zolan, spor kurslarının kentin geleceği için yapılan en güzel yatırımlardan biri olduğunu ifade etti. Kentte yaşayan herkesin spor yapabilmesi için birçok spor tesisi inşa ettiklerini dile getiren Başkan Zolan, özellikle gençlerin ve çocukların spor kurslarına olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Sporun çocukları ve gençleri geleceğe hazırlamada önemli bir rol oynadığını vurgulayan Başkan Zolan, tüm imkanlarını gelecek nesillerin yeteneklerini geliştirmek için seferber ettiklerini söyledi.

Başkan Zolan, sporun her yaş grubu için önemli olduğunu vurgulayarak, gençlerin ve çocukların spor yaparak yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini desteklediklerini belirtti. Bu kurslar aracılığıyla yetişen gençlerin ve çocukların ileride şehirlerini ve ülkelerini daha ileriye taşıyacak başarılı bireyler olacağına inandığını ifade etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER