banner249

Denizli Antalya fuarına damgasını vurdu!

Antalya’da düzenlenen 3. Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo Fuarı’na Denizli’deki Berber, Kuaförler ve Güzellik Salonları damgasını vurdu. 

Denizli Antalya fuarına damgasını vurdu!
banner240

Denizli Berber, Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Sanatkarları Odası üyeleri, Antalya’da düzenlenen estetik, kişisel bakım ve güzellik sektörlerini buluşturan 3. Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo Fuarı’na katıldı. 


Oda Başkanı Yakup Güleç eşliğinde Denizli’den sektörün öncü işletmeleri Antalya’daki fuara katılarak adeta gövde gösterisi yaptı. 

Uluslararası birçok ülkeden katılımcının bulunduğu fuarda sektörle ilgili yeni ürünler ve yenilikler tanıtıldı. Özellikle Denizli’den Hayat Güzellik Akademisi Kurucusu Güllü Altınok ve Akademi’nin Yetkili Müdürü Ümran Haydan’ın fuarda tanıttığı İlliona Hayat Beauty markası büyük ilgi gördü. 

Rusya, Ukrayna ve Avrupa ülkelerinden birçok katılımcıyı ağırlayan 3. Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo Fuarı’nı Denizli Beraber ve Kuaförler Odası Başkanı Yakup Güleç eşliğinde ziyaret eden Denizli Berber, Kuaförler ve Güzellik salonları sektörün yeniliklerini yerinde inceleme imkanı buldu. 

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Güleç, "Bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuarı özlemle bekliyorduk. İki yıldır biz de bu fuarın ortaklarından biri olarak meslektaşlarımız ile katılım sağladık. 

Türkiye ve dünyanın birçok yerinden gelen meslektaşlarımız ile buluştuk, teknolojinin getirdiği yeni imkanları yerinde inceledik. Bizim için çok faydalı bir fuar oldu. Ben başta Antalya Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Tolgahan Demir, Ülker Selvi’ye ve Başkan Yardımcımız Ceykan Kıyak beyefendiye bir kez daha emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2023, 15:17

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER