banner249

Şeniz Doğan’ın üstünü çizdiler!

Denizli’de CHP İl Kongresi’nde liste şoku yaşandı. İl Başkanlığı için güven tazeleyen Ali Osman Horzum, İl Kurultay Delege listesine Şeniz Doğan’ı almadı. Bu durum ilçe kongresinde şok etkisi yarattı.

Şeniz Doğan’ın üstünü çizdiler!
banner240

CHP Denizli İl Kongresi, sert mesajların verildiği bir atmosferde gerçekleşti. Tek adayla gidilen seçimde İl Başkanı Ali Osman Horzum güven tazeledi. Genel Merkeze değişimden yana mesajlar veren Horzum, belediye başkanları, meclis üyeleri ve milletvekili adaylarının il ve ilçe örgütlerinin de katılım sağladığı ön seçimlerle belirlenmesi çağrısında bulundu. 


Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın da katılım sağladığı seçimlerde listeler açıklandığında buz etkisi yarattı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın ismi Ankara Kurultay Delege listesine yazılmadı. Listede adını görmeyen Başkan Doğan, kongrede şaşkınlığını gizleyemedi. 

İŞTE KURULTAY LİSTESİ
Deniz Albayrak, Bedri Ataş, Belma Aycan, Şenol Cerit, Uğur Coşkun, Nuri Çavuşoğlu, Mustafa Çelik, Ömer Dağlı, Simge Depboylu, Ali Osman Horzum, Müjdat İlhan, Hasan Keçeci, Ayşen Kocabay ve Tugay Odabaşıoğlu. 
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER