banner249

Nilgün Ök MHP Kongresine gitmedi!

Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, bugün MHP’nin seçimli olağan genel kuruluna katılmadı. 

Nilgün Ök MHP Kongresine gitmedi!
banner240

Geçtiğimiz hafta Cumhur İttifakı ile ilgili yaptığı açıklamayla Denizli ve Türkiye gündemini meşgul eden Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ile MHP arasındaki kriz devam ediyor. Milletvekili Ök, bugün MHP’nin İl Kongresi’ne katılmayarak Cumhur ittifakı ortağı ola MHP’ye karşı olan tavrını sürdürmeye devam etti. Kongreye Ak Parti kanadından ise bir çok üst düzey partilinin katıldığı gözlendi.

MEHMET ALİ YILMAZ GÜZEN TAZELEDİ
Kongreye tek aday olarak katılan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 600 delegenin oy kullanması sonucunda yeniden göreve seçildi. Kongre aynı zamanda 25 kişilik yönetim kurulu üyelerinin, 7 kişilik disiplin kurulu üyelerinin ve 14 kişilik üst kurul üyelerinin belirlendiği bir süreci içerdi.

KONGREYE YAŞAR YILDIRIM DA KATILDI!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da kongrenin Denizli'ye hayırlar getirmesini temenni ederek, "Denizli’de il başkanımız ve ekibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bizler durmadan hem ülkemize hem de Denizli’mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Son zamanlarda zillet ittifakının durumu ve İYİ Parti'nin seçimlere katılıp katılmayacağı merak ediliyor. İYİ Parti Genel Başkanı'nın kuruluş hedefini anlatan birçok açıklaması var. Bu, Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar etmektir. Birinci görevi budur” şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER