banner249

Mezarlıkta Golf Aracı ile hizmet

Uşak Merkez Şekerevleri Mezarlığı’nda yaşlı ve engelli vatandaşları taşımak için bir adet golf aracı alınarak hizmete girdi.

Mezarlıkta Golf Aracı ile hizmet
banner240

Alınan araç yürümekte sıkıntı çeken vatandaşların mezarlıklarda istedikleri noktaya rahatça gitmesini sağlıyor. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. 


Belediyenin kentte her konuda hayatı kolaylaştırıcı çalışmalara imza attığını vurgulayan Erdoğan, "Belediyemiz kentte her yönü ile hayatı daha da kolaylaştırmak adına çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Yaptığımız projeler ile yediden yetmişe tüm halkımız rahata kavuşmaktadır. Mezarlıklar da bu bağlamda önemsediğimiz yerlerdir” dedi. 

Belediyede ilgili birimlerin mezarlıklarda yaptığı çalışmalar ile her yönü ile örnek çalışmalar sergilediğinin altını çizen Erdoğan, bundan sonra da çalışmaların aralıksız devam edeceğini iletti. 

Alınan golf aracının gelenlerin daha rahat olması açısından da önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Erdoğan, "Mezarlıklarımız sürekli ziyaret edilen alanların arasında yer almaktadır. Geçmişine ve hatıralarına sahip çıkan vatandaşlarımız ziyaretlerini aksatmadan yapmaktadır. Bizde gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın bu vazifelerini yerine getirirken sıkıntı çekmemesi için golf arabasını aldık” ifadesini kullandı. 

Bundan sonra da mezarlıkların daha iyi olması için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekleyen Erdoğan, mezarlıklar müdürlüğünün ürettiği projeler ile diğer mezarlıklarda da farklı uygulamalara imza atacağını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER