banner249

Ak Parti 12 yaşında

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Ak Parti’nin 14 Ağustos kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti 12 yaşında
banner240

Örki kutlama mesajında şunları söyledi, “Önce insana hizmet gayesiyle 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimizin 12.yılını büyük gurur ve coşkuyla kutlamaktayız. Başladığımız gün gibi heyecanlıyız, azimliyiz, gayretliyiz. Asla dönmeyiz. Vazgeçmeyiz. 


Bu ülkede Adalet ve kalkınma tam olarak tesis edilene kadar, partimizin ülkemiz adına ortaya koyduğu hedeflere tam olarak varılıncaya kadar ve her şeyin sahibi olan milletimiz bizimle olduğu sürece varız. Durmak yok. 11 yıllık iktidarımız dünyanın gözlerini kamaştırmaktadır. 

Dünya küresel krizlerle boğuşurken ülkemize gıpta ile bakılmaktadır. Hasta diye tabir ettikleri ülkenin şahlanışını hayretle izlemektedirler. Ülkemize ve insanına 3.sınıf muameleyi reva görenler dost olmak için sıradalar. Bunlar yetmez. Daha ileri. Ülkemiz Adalet ve kalkınmada kendi çıtasını belirleyecek ve koyacaktır. 

Bu çıta tüm insanlarımızın refahı mutluluğu ve özgürlüğü olacaktır. Bu büyük gaye uğruna emek vermiş ve halen vermekte olan tüm dava arkadaşlarımın bu mutlu gününü yürekten kutluyorum. Aramızda olmayanlara Allahtan rahmet diliyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER