banner249

Berberoğlu’ndan üçüncü tur!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, Cankurtaran ve Karataş mahallelerinde üçüncü kez seçim çalışması gerçekleştirdi. Daha önce de bu mahallelere ziyaretler gerçekleştiren Berberoğlu, mahalle sakinlerinin ilgisi ve sevgisiyle karşılandı.

Berberoğlu’ndan üçüncü tur!
banner240

Berberoğlu, mahalle sakinlerinin kapatılan sağlık ocağıyla ilgili şikayetlerini dinledi ve projelerini anlattı. Yerel seçimlerde destek istediği mahalle sakinlerine, daha önceki ziyaretlerde not aldığı talepleri ve beklentileri ile ilgili çalışmalarını paylaştı.

Veteriner hekim kimliğiyle hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bu mahallelere sık sık ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Berberoğlu, Cankurtaran ve Karataş mahalle sakinlerinin tekrar kendisiyle görüşmek istemesi üzerine üçüncü kez bu mahallelere ziyaret gerçekleştirdiğini ifade etti.

Mahalle sakinlerinin en büyük isteği olan sağlık ocağının kapatılması konusunda girişimlerde bulunacaklarını ve çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Berberoğlu, Pamukkale ilçesinin hak ettiği hizmeti alabilmesi için çalışacaklarını vurguladı. Ayrıca, Pamukkale için hazırladığı 41 proje hakkında da mahalle sakinlerine bilgi verdi.

Mahalle sakinlerinin misafirperverliği için teşekkür eden Berberoğlu, iyilerin kazanacağını ve Pamukkale'nin hak ettiği hizmeti alacağını belirtti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER