banner249

Beştaş’tan yedek kulübesine tepki

‘iki perdelik bir oyun sergiledik’ diyen denizli belediyespor başkanı tanju beştaş, “kızılcahamamspor maçına iyi başladık. selçuk’un 23.dakikada sakatlığından sonra orta alanın zayıflamasına karşın 35

Beştaş’tan yedek kulübesine tepki
banner240
‘İki perdelik bir oyun sergiledik’ diyen Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, “Kızılcahamamspor maçına iyi başladık. Selçuk’un 23.dakikada sakatlığından sonra orta alanın zayıflamasına karşın 35’de golü de bulduk. Ne var ki ikinci yarı takımı tanıyamadım. 2.devrenin 18.saniyesinde yediğimiz golle şok yaşadık. 50.dakikada İbrahim Çelik’in elle oynayıp kırmızı kartla oyun dışı kalmasına, konsantrasyon eksikliğimiz de eklenince, çözüldük. Hakemlerde kabahat yok. Bariz hatalar yaptık. Kulübemiz aşırı derece sinirliydi. Yaşanan stres nedeniyle teknik heyet sağlıklı kararlar veremedi. Kulübede böyle hatalar olmamalı. İnşallah bir daha böyle hadiseler yaşanmaz” dedi.
Karşılaşmanın 82.dakikasında Teknik Direktör Yaşar Güngör, maçın hakemi Emre Malok tarafından, itirazlar nedeniyle saha dışına çıkartılmıştı. Kırmızı beyazlılar, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Ünyespor maçı hazırlıklarına Salı günü başlayacak.   

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER