banner249

Kıbrıslıoğlu’ndan şaşırtan açıklama

başkan kıbrısoğlu, kulüp yöneticiliğinin zor ve fedakarlık isteyen bir iş olduğunu belirterek, "elazığspor mağlubiyeti bizi üzdü. ancak sporda yenmek ve yenilmek var. denizlispor, denizli'nin en

Kıbrıslıoğlu’ndan şaşırtan açıklama
banner240
Başkan Kıbrısoğlu, kulüp yöneticiliğinin zor ve fedakarlık isteyen bir iş olduğunu belirterek, "Elazığspor mağlubiyeti bizi üzdü. Ancak sporda yenmek ve yenilmek var. Denizlispor, Denizli;nin en önemli markası. Bu kulübe hizmet edenlere teşekkür ederiz. Biz de yasalar çerçevesinde bu kulübe her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam ediyoruz. İsterdik ki, galip gelmiş şekilde bu ziyareti yapalım, ama olmadı. Hem futbolda, hem de iş hayatında işi önemsemek lazım. Biz, yönetim kurulu dahil Elazığspor maçını önemsemedik. Göztepe maçındaki galibiyetin rehavetini üzerimizden atamadık. Sahada da bunu gördük. Göztepe maçında gösterdiğimiz ciddiyeti Elazığspor maçında da gösterebilseydik galip gelirdik" dedi.

Bu tür olumsuz sonuçların sporda olduğunu ve bunu bir an önce unutarak önlerindeki maçlara bakmaları gerektiğini ifade eden Kıbrıslıoğlu, "Bu mağlubiyet her şeyin sonu değil. Ama çok üzüldüğümüzü söylemek istiyorum. Ligde kolay maç yok. Kasımpaşa maçında bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Bundan sonra daha ciddi olmamız lazım. Birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekiyor. Herkes işini ciddiye almalı" şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Muharrem Dörtkol, Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu;na plaket, Hasan Kıbrıslıoğlu da Muharrem Dörtkol;a Denizlispor flaması ve atkısı hediye etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER