banner249

Denizli’de Gaziler Günü Coşkusu

19 eylül gaziler günü, denizli’de düzenlenen törenle kutlandı. denizli valiliği önünde düzenlenen törene vali abdülkadir demir, garnizon komutanı tuğgeneral metin keşhap, ak parti milletvekili bilal u

Denizli’de Gaziler Günü Coşkusu
banner240
19 Eylül Gaziler Günü, Denizli’de düzenlenen törenle kutlandı. Denizli Valiliği önünde düzenlenen törene Vali Abdülkadir Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Keşhap, Ak Parti Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan tören Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar’ın konuşmasıyla devam etti. Törene Pamukkale’ye bağlı Yeniköy’de ikamet eden 80 yaşındaki Emine Çoban da katıldı. Çoban, merhum kocasının da Kore Gazisi olduğunu belirterek, hem onun hem de tüm gaziler için burada olduğunu söyledi.
Valilik önündeki törenin ardından protokol üyeleri Gaziler Derneği’ne geçerek konser ve Mehteran gösterilerini izledi. Buradaki etkinliğin ardından tüm gazi ve şehit yakınları için Polisevi’nde düzenlenen yemeğe katıldı.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER