banner249

Sarayköy’ün gönlünde taht kurdu!

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya büyük önem veriyor. Son olarak Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette büyük ilgi gördü. Ziyaret sırasında esnaflarla samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Özbaş, onların taleplerini dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımını bir kez daha sergiledi.

Sarayköy’ün gönlünde taht kurdu!
banner240

Başkan Özbaş'ın 2014 yılından bu yana yürüttüğü çalışmalar, Sarayköy'de takdirle karşılanıyor. Halkın her an ulaşabileceği bir lider olması, mahalle ve esnaf ziyaretlerini de aksatmaması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Ziyaretler sırasında gelen taleplerin hızla çözüme kavuşturulması, Başkan Özbaş'ın etkili ve verimli bir yönetim sergilediğini gösteriyor.

Sanayi Sitesi'ndeki ziyaretinde esnaflarla tek tek görüşen Başkan Özbaş, onların işlerini ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Samimiyeti ve içtenliğiyle karşılanan Başkan Özbaş, esnafların takdirini kazandı. Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerin devam edeceğini belirten Başkan Özbaş, ilçenin ekonomik canlılığının esnafların alın teriyle katkısıyla sağlandığını vurguladı.

Başkan Özbaş, hizmet ve proje çalışmalarında ilçe halkının ve esnafların fikir ve önerilerinin önemli olduğunu vurgulayarak, birlik ve beraberlik içinde ilçenin daha da gelişmesi için çalışacaklarını ifade etti. Esnafların ve hemşehrilerin destekleriyle birlikte daha güzel hizmetler yapacaklarını belirten Başkan Özbaş, emekçi kardeşlerine hayırlı işler diledi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER