banner249

Pekdemir, “Nokta atışı yapacağız”

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Pekdemir, ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılandı ve sıcak diyaloglara girdi. Vatandaşların taleplerini dinleyen ve çözüm önerilerini sunan Pekdemir'in samimi yaklaşımı, büyük takdir topladı.

Pekdemir, “Nokta atışı yapacağız”
banner240

Pekdemir, Pamukkale'nin nüfus açısından Denizli'nin en büyük ilçesi olduğunu vurgulayarak, her mahallenin farklı bir sosyal yapıya sahip olduğunu belirtti. Hizmet anlayışlarını masa başında değil, yerinde ve mahalle sakinleriyle birlikte geliştirdiklerini ifade eden Pekdemir, mahallelerin özel ihtiyaçlarına uygun projeler geliştirdiklerini ve hedeflerini doğru bir şekilde belirleyerek uygulamaya koyacaklarını söyledi.

Mahalle sakinleri, Pekdemir'in hizmet anlayışının diğer adaylardan öne çıktığını belirterek, somut vaatlerle kendilerine gelen başkan adayını destekleyeceklerini ifade ettiler. Pekdemir'in, kendilerinden biri olduğunu ve Pamukkale'ye en iyi hizmeti sunacağına inandıklarını dile getirdiler.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER