banner249

Ertemur seçim koordinasyon merkezini açıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, seçim çalışmalarını hızlandırarak, 17 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 15:00’da İstiklal Caddesi’nde bulunan ‘Eski Vali Konağı’ yanında seçim koordinasyon merkezini açacak.

Ertemur seçim koordinasyon merkezini açıyor
banner240

Adaylığı sürecinde halkın desteğini arkasına alarak yola çıktığını belirten Ertemur, açılış için vatandaşları davet etti. Ertemur, açılışa ilişkin yaptığı açıklamada, “Gönüller Birleşir, Pamukkale Değişir” sloganıyla çıktıkları yolda büyük bir heyecanla ilerlediklerini ifade etti. Pamukkale'nin hak ettiği hizmetlere kavuşması için durmadan çalışacaklarını vurgulayan Ertemur, 31 Mart'ta toplumcu ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla Pamukkale’yi yönetmeye talip olduklarını belirtti.

Hemşehrilerinin desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Ertemur, 17 Şubat Cumartesi günü seçim koordinasyon merkezinin açılışında bir araya gelerek Pamukkale için gönüllerin birleştiğini ilan etmek istediklerini dile getirdi. Açılışa tüm vatandaşları davet eden Ertemur, birlikte daha yaşanabilir bir Pamukkale için çalışacaklarını ifade etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER