banner249

OSB’de ilk yardım eğitimi!

Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi, Sağlık Bakanlığı onaylı ilkyardım eğitimleriyle işletmelere destek olmaya devam ediyor.

OSB’de ilk yardım eğitimi!
banner240

Firmaların çeşitli departmanlarında görev alan personellerin katıldığı 2 günlük ilkyardım eğitimleri, temel ilkyardım tekniklerinin uygulamalı olarak öğretilmesini sağlıyor. Eğitimlerin ardından yapılan sınavı başarıyla geçen kursiyerlere Sağlık Bakanlığı onaylı sertifikaları veriliyor. Bu çerçevede, Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Uğurlu Oto Cam firmasının çalışanları da son düzenlenen ilkyardım kursuna katılarak eğitimlerini tamamladılar.

DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü ve İlkyardım Eğitmeni Ersin Aycan, yaptığı açıklamada, verdikleri eğitimlerin temel ilkyardım tekniklerini kapsadığını belirterek, eğitimlerin Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığını vurguladı. Aycan, aynı zamanda tehlike sınıflarına göre farklı eğitimler verdiklerini ve firmaların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunduklarını ifade etti.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ise DOSTEM'in, işletmelerin ihtiyaç duyduğu çeşitli alanlarda farklı kurslar düzenlediğini dile getirdi. Uslu, ilkyardım kurslarının yoğun talep gördüğünü ve iş sağlığı ile güvenliğine yönelik eğitimlerin önemine vurgu yaparak, tüm firmaları bu eğitimlerden faydalanmaya davet etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER